porukka1.png

Tekevä Lappia Osuuskunta

Tarjoaa tuotteita ja palveluja moniin tarpeisiin eri ammatteihin koulutettujen tekijöiden toteuttamana.

Ostamalla tuotteitamme ja palveluitamme autat samalla Ammattiopisto Lappiassa ja Lapin ammattikorkeakoulussa ammattitaitoaan kehittäviä opiskelijoita itsensä työllistämiseen, työtehtävissä harjaantumiseen, omien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, yrittäjyyteen sekä onnistuneisiin asiakassuhteisiin.

Osuustoimintayrittäjyyttä vuodesta 2010

Toiminta-ajatuksemme on opiskelijatyön ja tuotteiden välittäminen tarvitseville asiakkaille yrittäjämäisesti. Toimimme Ammattiopisto Lappian monissa toimipaikoissa ja uusi myymälämme palvelee Torniossa, Lappian päärakennuksessa,
Urheilukatu 6, 95400 Tornio

Osuustoiminta tarjoaa toimintaympäristön yrittäjyyskasvatukselle liittyen Ammattiopisto Lappian Yrittäjyyskoulun laajennushankkeeseen. Toimimme myös esihautomona uusille yritys- ja tuoteideoille.

Jäseneksi ja tekijäksi Tekevä Lappia Osuuskunta on jäsentensä omistama työyhteisö, jonka avulla voi työllistää itsensä esimerkiksi tekemällä työkeikkoja, myymällä tuotteita tai osallistumalla yhteisiin hankkeisiin. Toimimme yrittäjämäisesti, mutta osuuskunnan työntekijöinä, saaden työsuorituksiin tukea ja ohjausta. Osuuskunta laskuttaa tehdyt työt asiakkailta sekä maksaa kertyneet palkat tekijöille.

Osuuskunnan jäseneksi hakeudutaan lähettämällä osuuskunnalle tiedot osaamisestaan (cv, portfolio) sekä tarjoamistaan tuotteista ja palveluista.

Hallitus:

Veijo Kirkinen, hallituksen puheenjohtaja
Maija Rahkonen, hallituksen jäsen
Pia Turunen, hallituksen jäsen

Hallituksen varajäsenet:

Maria Niemi